Welkom op Zeddnet !

Zeddnet.com is een ontmoetingsplaats voor mensen die zich op andere contactwebsites niet thuis voelen.
Het doel van Zeddnet is het mogelijk maken van contacten tussen mensen, die wegens een beperking (van welke aard dan ook) moeite hebben met het leggen van contacten. Daarnaast wil Zeddnet een platform bieden aan mensen met een imperfectie om elkaar te steunen, ervaringen uit te wisselen en contacten tussen mensen met en mensen zonder beperking stimuleren.
Wij willen tekortkomingen niet uitlichten. Integendeel, wij geloven juist dat door er open over te zijn, een tekortkoming er niet meer toe doet.

Kom erbij!
Spreekt dit alles jou aan? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Om te mailen, sporten, reizen, winkelen, wandelen, theedrinken, of iets anders?
Kom bij Zeddnet en ontmoet nieuwe mensen via: profielen, mail, chat en forum
Omdat Zeddnet een signaal wil geven dat niet voor alles in het leven betaald hoeft te worden is alles wat Zeddnet jou biedt … 100% gratis

Zeddnet is niet voor een speciale doelgroep bedacht. Iederéén heeft een ‘minpuntje’ en dus is Zeddnet er voor iedereen. Maar Zeddnet is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die gehinderd worden door bijvoorbeeld het volgende:

  • verlegenheid
    • kleine kennissenkring
    • psychische/lichamelijke handicap
    • uiterlijk schoonheidsfoutje
    • en alle andere minpuntjes

_________________________________________

Deze site vervangt tijdelijk de gewone site van Zeddnet.com. De site werkt anders dan voorheen en is nog in ontwikkeling. De meeste functies werken, maar wij zijn nog bezig om de site hier en daar bij te schaven.
Bij vragen of opmerkingen, mail ons zedd@zeddnet.com