Welkom op de nieuwe site van Zeddnet.com

Welkom Forums Welkom op de nieuwe site van Zeddnet.com

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 22 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #177
   Admin_Regenboog
   Sleutelbeheerder

   Beste gebruikers van Zeddnet.
   Welkom op de nieuwe site van Zeddnet.com. Deze site is opgezet als tijdelijke vervanger van de oude site. Mocht de site bevallen, dan kan deze wellicht de definitieve site worden.
   Wij hopen dat de site jullie bevalt. De site heeft meer functies dan de oude.
   Enkele vaak gevraagde opties hebben wij toegevoegd. Zo hebben wij de spellen in een apart forum gezet en is het in de chat mogelijk om privé te chatten.
   In het begin zal het even wennen zijn. De lay-out is anders en alles werkt anders. Kijk rustig rond en ontdek wat er allemaal mogelijk is.
   Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust.

  • #191
   Niels
   Bijdrager

   Fijn dat Zeddnet weer in de lucht is. En complimenten voor de jarenlange, geweldige onbetaalde inzet van de beheerders, moderators en ICT-ers.

   De huidige vernieuwde website is gemaakt met WordPress-weblog-software? Ik denk dat specifieke standaard dating-software veel gebruiksvriendelijker is voor beheerders en gebruikers, dan deze vernieuwde software van Zeddnet. Ook biedt dergelijke standaard dating-software volgens mij veel meer gebruiksmogelijkheden voor matching en kennismaking.

  • #193
   Admin_Regenboog
   Sleutelbeheerder

   Dank voor je reactie en complimenten Niels.
   Er zijn een heleboel mogelijkheden en software.
   wij hebben voor deze gekozen, na ook een aantal andere geprobeerd te hebben. (onder andere daarom duurde het zo lang) 😉
   Dank ook voor je tip. Maar….. wij zijn geen datingsite. Daten kan uiteraard wel, en gebeurt ook via Zeddnet. Het is echter niet onze hoofddoelstelling. Daarom ligt standaard dating software niet voor de hand.

  • #197
   Niels
   Bijdrager

   [quote quote=1431]Dank ook voor je tip. Maar….. wij zijn geen datingsite. Daten kan uiteraard wel, en gebeurt ook via Zeddnet. Het is echter niet onze hoofddoelstelling. Daarom ligt standaard dating software niet voor de hand.[/quote]

   Moderne standaard specifieke dating-software is vaak gratis, en de hosting daarvan is meestal goedkoop. Die standaard dating-software is ook zeer geschikt voor het vinden van andersoortige contacten dan liefdesrelaties.

   Bijvoorbeeld vriendschappen, interesse-groepjes, hobbyclubs, reisgenoten, lotgenoten, hulpverleningscontacten, chat-contacten (privé en in groepen), mail-contacten, groepjes om samen uit te gaan, virtual communities, patiëntenverenigingen, enzovoort.

   De beheerders kunnen daarbij natuurlijk precies omschrijven op de homepage, wat wel en niet de bedoeling is. En de gebruiksmogelijkheden van die dating-software kunnen door de beheerders naar keuze eenvoudig worden ingesteld.

   Specifieke dating-software kan ook worden gecombineerd met afzonderlijke gratis forum-software, enzovoort.

   Er zijn volgens mij wel veel deelnemers die Zeddnet nu uitsluitend of deels gebruiken als datingsite.

  • #206
   Anoniem
   Inactief

   Beste Zeddnet-team,

   Ondanks het kale uiterlijk van dit nieuwe forum vind ik dit er beter uitzien dan het vorige forum. Wellicht goed om eens een frisse doorstart te maken. Top voor jullie prestatie!

   Vriendelijke groet,
   Sander

  • #208
   Invictaz
   Bijdrager

   Het is even wennen allemaal. Ik ben blij dat het terug is. Helaas zijn alle oude berichten ook weg. Zeddnet is zo’n lange tijd offline geweest dat het allemaal opnieuw beginnen is.

  • #213
   Niels
   Bijdrager

   Ik heb veel respect en dankbaarheid voor de belangeloze en ijverige inzet van de ICT-ers achter Zeddnet. Maar ik ben ook bezorgd. Je kunt van een roeiboot wel een raceauto proberen te maken, met veel toewijding en doorzettingsvermogen. Maar ideaal zal dat nooit worden. Andersom ook niet. Zo kun je ook met veel tijd en moeite proberen om WordPress weblog-software om te bouwen tot community-software met matching-opties. Maar ook dat blijft vermoedelijk altijd behelpen.

   Het lijkt me veel handiger, om daarvoor bestaande specifieke forum-software of community-software te gebruiken, die goedkoop en zelfs gratis beschikbaar is. Dat soort professionele forum-software wordt wereldwijd gebruikt, en is inmiddels (na vele jaren ontwikkeling) meestal stabiel en enorm veelzijdig en gebruiksvriendelijk, en heeft vaak een eigen gebruikersforum voor ondersteuning.

   In zo’n internet-forum kan Zeddnet eenvoudig een weblink opnemen naar een eigen website met specifieke dating-software, voor comfortabele individuele matching, met moderne gebruiksmogelijkheden. Of je kunt een (aantrekkelijke) Zeddnet-homepage maken, waar bezoekers naar keuze kunnen doorlinken naar deze beide software-mogelijkheden.

   Bespreking van forum-software

   https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Internet_forum_software/

   10 Best Free Forum Software of 2017

   Best Free Forum Software 2017

   Top 11 Best Free and Paid Online Forum Software

   Online Community Software and Platforms

   Bespreking van dating-software

   http://www.kevinmuldoon.com/dating-scripts/

   Starting a Dating Site from Scratch for FREE – A Complete Guide

   Best Dating Software 2017

   Top 10 datingsite software

   WordPress Dating: http://www.wpdating.com

  • #214
   schildpad100
   Bijdrager

   [quote quote=1471]Ik heb veel respect en dankbaarheid voor de belangeloze en ijverige inzet van de ICT-ers achter Zeddnet. Maar ik ben ook bezorgd. Je kunt van een roeiboot wel een raceauto proberen te maken, met veel toewijding en doorzettingsvermogen. Maar ideaal zal dat nooit worden. Andersom ook niet. Zo kun je ook met veel tijd en moeite proberen om WordPress weblog-software om te bouwen tot community-software met matching-opties. Maar ook dat blijft vermoedelijk altijd behelpen.[/quote]

   Deze site komt niet echt over als een roeiboot (ik ken trouwens niemand die er ooit in is geslaagd van een roeiBOOT een raceAUTO te maken …van een roeiboot een raceboot of vann een gewone auto een raceauto is dan weer een stuk eenvoudiger
   Ik vind het wel jammer dat jij na 1 dag aanwezigheid deze site al classificeert als een roeiboot 🙂

   [quote]
   Het lijkt me veel handiger, om daarvoor bestaande specifieke forum-software of community-software te gebruiken, die goedkoop en zelfs gratis beschikbaar is.
   [/quote]

   Dit platform is ook gratis !
   Ik hoopt dat jij ook beseft dat Zeddnet meer is als alleen een forum ?

   [quote]
   Dat soort professionele forum-software wordt wereldwijd gebruikt, en is inmiddels (na vele jaren ontwikkeling) meestal stabiel en enorm veelzijdig en gebruiksvriendelijk, en heeft vaak een eigen gebruikersforum voor ondersteuning.[/quote]

   Dat zelfde geld voor WordPress (Stabiel en vele jaren in gebruik ) dus dat op zich geen argument volgens mij

   [quote]
   In zo’n internet-forum kan Zeddnet eenvoudig een weblink opnemen naar een eigen website met specifieke dating-software, voor comfortabele individuele matching, met moderne gebruiksmogelijkheden. Of je kunt een (aantrekkelijke) Zeddnet-homepage maken, waar bezoekers naar keuze kunnen doorlinken naar deze beide software-mogelijkheden.[/quote]

   Van alles aan elkaar linken (verschillende systemen zonder samenwerking) lijkt mij persoonlijk geen fijne oplossing
   Dan mooet je dus op beide platformen een profiel aanmaken of maar hopen dat ze comp[atibel zijn ?

   [quote]
   Vele linkjes naar andere opties

   [/quote]

   Sorry maar het is duidelijk dat jij een absolute fan bent van dit soort software (niets mis mee hoor ) maar als jij ons op alternatieve links/opties wil wijzen dan zijn al die plaatjes een beetje overbodig
   Komt op mij nogal schreeuwerig over (al ben ik er zeker van dat dit vast jouw bedoeling niet is )
   Wij staan open voor suggesties maar dit komt op mij over als ‘wat jullie nu hebben is troep en je MOET iets anders nemen ‘(ongetwijfeld ook niet wat jij bedoelt hoor maar zo komt het op mij over )
   Jij weet hopelijk dat WP ook miljoenen gebruikers WERELDWIJD heeft die het naar volle tevredenheid gebruiken ?
   Dus ik verwacht dat wij i.i.g voorlopig op dit platform blijven en de gebruiker niet weer weken laten wachten …en ja ik weet dat je een door jou genoemd platform heel snel actief hebt maar dan is het nog lang niet af

   Btw dit is puur mijn mening die niet persé door iedereen gedeeld zal worden

   Ik laat het aan de leden over, en dan niet al naar een paar uur, om een mening te vormen

   Ps.Ik vind het wel grappig dat in jouw lijstje van ’10 best free forum software in 2016’ op plaats 2 ! toevallig net de forumsoftware staat die wij ook gebruiken dus doen ‘wij’ blijkbaar toch iets goed

  • #217
   Anoniem
   Gast

   Ik vindt deze website er netjes en goed eruit zien, maar toch zie ik graag op mobiel een mobiele versie. Wellicht kan daar in de toekomst naar gekeken worden aangezien er veel mensen tegenwoordig meer met een mobiel spelen dan achter een pc zitten.

  • #222
   Admin_Regenboog
   Sleutelbeheerder

   @Niels, dank voor je betrokkenheid en je suggesties.
   Wij hebben een keuze moeten maken en het is zeker niet perfect, maar dat zijn andere softwarepakketten ook niet. Onze ervaring is dat – wat voor pakket je ook kiest – er nog veel aan gesleuteld moet worden.
   En dat zal zeker ook moeten aan datingsoftware, vooral ook omdat wij, zoals ik al vermeldde ons niet willen neerzetten als datingsite. Dat de site zo gebruikt wordt is iets anders.
   Een matchingsysteem kan mensen helpen, maar aan de andere kant is het ook vrij star. Een matchingsysteem is in mijn optiek zoiets als een kieswijzer. Als ik dat gebruik ben ik ook altijd verbaasd over wat eruit komt. 😉
   Je kiest de mensen met wie je omgaat vaak ook spontaan.

   We gaan hiermee gewoon ervaring opdoen. Het is nog niet gezegd dat dit de definitieve site wordt. We wilden de gebruikers niet nog langer laten wachten. Er zijn nog andere mogelijkheden om toe te voegen en we kijken even aan hoe de site loopt en hoe deze wordt gewaardeerd door de gebruikers in het algemeen.

   @Zwaan, dank voor je suggestie. Ik zet hem op de lijst, of en op welke termijn wij dit kunnen realiseren weet ik nog niet. Misschien is er in de toekomst iemand die dit voor ons wil ontwikkelen, wie weet. Op dit moment heeft de site zelf onze prioriteit.

  • #229
   Niels
   Bijdrager

   [quote quote=1474]Ik vind het wel jammer dat jij na 1 dag aanwezigheid deze site al classificeert als een roeiboot 🙂

   […] Van alles aan elkaar linken (verschillende systemen zonder samenwerking) lijkt mij persoonlijk geen fijne oplossing. Dan moet je dus op beide platformen een profiel aanmaken of maar hopen dat ze compatibel zijn ?

   […] als jij ons op alternatieve links/opties wil wijzen dan zijn al die plaatjes een beetje overbodig. Komt op mij nogal schreeuwerig over (al ben ik er zeker van dat dit vast jouw bedoeling niet is). Wij staan open voor suggesties maar dit komt op mij over als ‘wat jullie nu hebben is troep en je MOET iets anders nemen ‘(ongetwijfeld ook niet wat jij bedoelt hoor maar zo komt het op mij over).

   […] ik verwacht dat wij i.i.g voorlopig op dit platform blijven en de gebruiker niet weer weken laten wachten.[/quote]

   De linkjes die ik eerder heb geplaatst in deze discussie, worden door de software automatisch weergegeven als afbeeldingen met grote letters. Ik kan dat niet helpen.

   Mijn beeld van de roeiboot en de racewagen was zeker niet beledigend bedoeld. Het spijt me, dat je mijn suggesties lijkt op te vatten als onvriendelijke of dwingende kritiek. Ik probeer alleen maar iets nuttigs bij te dragen. Ik vind het heel knap, hoe de website van Zeddnet nu gemaakt is. En ik begrijp dat medewerkers van Zeddnet daar enorm veel tijd in gestoken hebben. En ik snap ook, dat het nu niet het moment is, om de data weer naar andere software over te zetten.

   Maar ik hoop, dat er op dit forum ruimte is voor een opbouwende discussie over de gebruikte software. En ik denk, dat het resultaat van deze vernieuwde website later nog verbeterd kan worden, met veel minder moeite voor de ICT-ers, dan bij doorgaan met de huidige vernieuwde software van Zeddnet.

   Ik denk dat Zeddnet nog beter zal functioneren dan nu, door bijvoorbeeld standaard dating-software te gebruiken, met matching op leeftijdsgroep, waar ook een forum-optie en chat-functie in zitten, plus andere mogelijkheden van social-networking software. Of door bijvoorbeeld dating-software te gebruiken, die je kunt integreren met aparte forum-software.

   Meer informatie over dating-software en social-networking software:

   http://www.andrewboon.com/best-dating-software-platforms/

   http://alternativeto.net/software/ph7cms/

   https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_social_networking_software

   https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Internet_forum_software

  • #230
   Admin_Regenboog
   Sleutelbeheerder

   @ Niels, ruimte voor discussie over gebruikte software is er en we waarderen je suggesties.
   Je hebt een aantal van deze links al enkele malen ook per mail aan ons toegezonden, waarvoor dank. We zullen deze ook meewegen bij het vervolg van de site, net zoals we de mening van andere gebruikers ook meewegen.
   Maar nogmaals, we zijn geen datingsite en dat is onze doelstelling ook niet.

  • #233
   Anoniem
   Inactief

   Fijn dat de site weer online is. Hulde aan de personen die dit mogelijk hebben gemaakt.

  • #234
   Admin_Regenboog
   Sleutelbeheerder

   @Habets, goed je weer te zien. Hoe gaat het met jou?
   Dank voor je compliment voor ons.

  • #282
   Niels
   Bijdrager

   @ Admin_Regenboog

   Bedankt voor je reacties.

  • #500
   Niels
   Bijdrager

   Admin_Regenboog schreef:
   “Onze ervaring is dat – wat voor pakket je ook kiest – er nog veel aan gesleuteld moet worden. En dat zal zeker ook moeten aan datingsoftware, vooral ook omdat wij, zoals ik al vermeldde ons niet willen neerzetten als datingsite. Dat de site zo gebruikt wordt is iets anders.
   Een matchingsysteem kan mensen helpen, maar aan de andere kant is het ook vrij star. Een matchingsysteem is in mijn optiek zoiets als een kieswijzer. Als ik dat gebruik ben ik ook altijd verbaasd over wat eruit komt. 😉 Je kiest de mensen met wie je omgaat vaak ook spontaan.”

   ———-
   Misschien mag ik hier toch nog even op terugkomen? Ik merk dat ik nu geen privé-berichten kan sturen naar andere leden op Zeddnet, zowel via browser Firefox als Edge van Windows 10, en Android.

   Ik begrijp dat Zeddnet zich niet wil presenteren als datingsite en wellicht ook geen (of een beperkt) gefilterd matching-systeem wil. Daar zullen vast allerlei weloverwogen redenen voor zijn.

   Maar ik denk, dat ook díe doelstelling het makkelijkst is te realiseren, via moderne standaard dating-software (die heel goedkoop en zelfs gratis beschikbaar is). Daar zit namelijk een lijst in met simpele instellingen voor de beheerder, die elk eenvoudig aan- of uitgevinkt kunnen worden, zonder dat daar enige programmeerkennis voor nodig is.

   Een aantal dating-opties kunnen op die manier desgewenst centraal worden uitgezet door de website-beheerder, en de begeleidende teksten over dating kunnen eenvoudig door de admin worden veranderd. De software is dan niet meer herkenbaar als dating-software, maar bijvoorbeeld als internet-community. En de mogelijkheden, die wél ingeschakeld zijn door de beheerder in de centrale instellingen, functioneren dan wél goed.

   En in moderne dating-software zit vaak ook al een uitgebreide moderne forum-optie met subforums en groepen enz., weblog-optie voor deelnemers, chat-functie, mobile app. voor Android en Iphone, activiteiten-agenda, mogelijkheid tot video’s en muziek plaatsen, games, lijst met individuele instellingen voor elke deelnemer, email-notificatie voor verschillende aspecten van de website (bijvoorbeeld abonnement op een forum-discussie), ledenlijst, lijst van online-leden, web-portaal, leden-groepen, help-functie, persoonlijke aantekeningen, individuele privacy-instellingen, artikelen publiceren, contact-opties met en tussen beheerders, enzovoort. Bijvoorbeeld: https://www.advandate.com/dating-software-features/

   Die aanpak via een ‘uitgeklede’ datingsite lijkt me veel eenvoudiger en sneller, dan de huidige aanpak, waarbij er met veel moeite geprobeerd wordt, om allerlei gewenste opties te realiseren via WordPress weblog-software. Dat is een proces wat volgens mij zeer lang kan gaan duren. Ik heb dat moeizame probleem vaak bij internet-forums jarenlang zien voortduren met zeer veel onnodig en tijdrovend overleg, zonder goed eindresultaat, doordat geen standaard-software werd gekozen.

   Mijn eerdere analogie van een roeiboot bedoelde ik zeker niet geringschattend of beledigend. Een roeiboot kan bijzonder geschikt en plezierig zijn, als je hem gebruikt waarvoor hij bedoeld is. Maar als je hem voor heel andere doelen wilt gebruiken, kan dat erg veel tijd en moeite gaan kosten. Het is niet nodig om voor elke functie opnieuw het wiel uit te vinden, nu er inmiddels prima software voor beschikbaar is.

  • #545
   Admin_Regenboog
   Sleutelbeheerder

   [quote quote=2151]
   ———-
   Ik merk dat ik nu geen privé-berichten kan sturen naar andere leden op Zeddnet, zowel via browser Firefox als Edge van Windows 10, en Android.
   [/quote]


   @Niels
   , waar gaat er mis? Welke melding krijg je?

  • #763
   Moniqueje
   Bijdrager

   Blij dat de site weer in de lucht is. Ik was jaren geleden lid en wilde nu toch weer eens een kijkje komen nemen, en vond het erg jammer dat hij leek te zijn opgeheven. Gelukkig is dat niet zo.
   Ik ga snel kijken hoe het allemaal werkt verder, ik wilde de admin al een berichtje sturen (nog voor ik zag dat het forum online staat) maar ik merkte al dat dat niet ging. maar misschien lag dat aan mij.

  • #770
   Admin_Regenboog
   Sleutelbeheerder

   @Moniqueje,
   Je kunt leden (en teamleden) een bericht sturen door via ‘leden’ in het menu aan de bovenzijde van de pagina degene op te zoeken die je een bericht wilt sturen.
   IK hoop dat je snel gewend bent op de site.

  • #772
   Anoniem
   Inactief

   Heb met een lid verschillende bericht wisselingen gehad, op 1 dag.
   Wilde de volgende dag nog wat sturen, maar dat lukte niet. Had in het laatste bericht wel een link in zitten, bij de eerdere niet. Als ik op de knop reageer druk, ging die naar bestanden op mijn laptop. Dus toch maar buitenom Zeddnet wat verstuurd. ;(

  • #793
   Anoniem
   Inactief

   Heb de vorige post, denk ik in een verkeerd topic geplaatst. Zet het nog even in Help en support.

  • #1114
   Annemieke
   Bijdrager

   Ik ben blij dat Zeddnet weer in de lucht is, maar vind het er saai en onuitnodigend uit zien. Dat nog niet alles naar behoren werkt neem ik daarbij voor lief.

   Ook vrees ik dat door de lange afwezigheid van de site verschillende mensen een ander onderkomen hebben gevonden.

   Team; ga door om er iets gezelligs fun-ctioneels van te maken!

   Annemieke

  • #1122
   pientje
   Bijdrager

   Annemieke, hoe zou ’n uitnodigende site er volgens jou uit moeten zien?

Weergave van 22 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.