Welke gratis websites voor kennismaking?

Welkom Forums Welke gratis websites voor kennismaking?

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 17 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #1565
   Niels
   Bijdrager

   Welke gratis websites ken je, waar je nieuwe mensen kunt leren kennen?

  • #1575
   skippiebal
   Bijdrager

   Facebook maar daar vind je alleen sexdates.

  • #1590
   Anoniem
   Inactief

   Vriendschapsnet, maar daar gebeurt ook geen hol. Verder ken ik nog Knuz, maar dat is volgens mij wel meer op daten gericht en niet specifiek voor een kwetsbare doelgroep.

  • #1623
   Niels
   Bijdrager

   http://www.paiq.nl is een website. Tinder is een software-programma (app), dat je met een tablet-pc of smartphone kunt downloaden via Google Play-store. Met beide kun je beslist gratis ontmoeten en privé-chatten. Daarnaast bieden ze allebei betaalde functies voor extra mogelijkheden. Een foto plaatsen is op beide niet verplicht.

  • #1625
   skippiebal
   Bijdrager

   Er zijn al genoeg date sites pfffff

  • #1627
   skippiebal
   Bijdrager

   Komt btw ook door de ego tripping tijd dat het nu is. Ieder voor zich. Overal sex dates met foto’s van schaars geklede jonge meiden. En dan zeiken dat alleen loverboys reageren. Dit is de tijd van gevalletje aandachtstekort!

  • #1628
   skippiebal
   Bijdrager

   Ps. Als je wilt weten wat ik bedoel kijk ff op fb bij
   Leer nieuwe mensen kennen

  • #1629
   Niels
   Bijdrager

   Paiq en allerlei chatrooms of chat-sites zijn ook voor andersoortige contacten dan dating. Mensen die dating willen, kunnen ook terecht bij single clubs en bijeenkomsten voor speeddating.

  • #1640
   pientje
   Bijdrager

   Het internet leent zich nu eenmaal beter voor vluchtige en oppervlakkige contacten dan voor ’t zoeken naar diepe en langdurige vriendschappen….

  • #1649
   skippiebal
   Bijdrager

   Ik zoek toch liever naar mensen met een beperking. Maar zoals je hier ziet loopt dat niet.

  • #1651
   Cash88
   Bijdrager

   Ben zelf nogal terughoudend omdat ik gewoon moeite heb om mensen te vertrouwen.Maar zou wel graag nog wat nieuwe contacten willen opdoen.

  • #1652
   pientje
   Bijdrager

   @Skippie, ik denk dat ‘zoeken op…’ sowieso niet optimaal werkt, omdat je dan ’n (te) beperkte blik hebt ; als ik mijn vriendin had gezocht op van te voren vastgestelde eigenschappen was ik nooit bij haar uitgekomen, en zij niet bij mij. En tòch zijn wij al ik-weet-niet-hoe-lang vriendinnen, en verdiept ons contact zich na al die tijd nog steeds.

   Ik denk dat je, om nieuwe mensen in je leven toe te laten, ’t meest gebaat bent bij een open geest die niets en niemand bij voorbaat uitsluit. Dat is toch juist ’t mooie van vriendschap, dat je niet op alle fronten bij elkaar hoeft te passen om iets moois op te bouwen?

  • #1700
   Niels
   Bijdrager

   Nog meer ontmoetings-websites, waarmee je helemaal gratis contacten kunt leggen. En tegen betaling kun je daar eventueel extra functies kiezen:
   http://www.singlesplace.nl
   http://www.okcupid.com

   De volgende contacten-website heeft als thema spiritualiteit en psychische ontwikkeling, en kost heel weinig: http://www.netsamen.nl

  • #1705
   pientje
   Bijdrager

   Heb even gekeken naar dat netsamen, want ik was benieuwd of die spiritueel ingestelde lieden soms iets meer geïnteresseerd zouden zijn in andersoortige contacten dan dat eeuwige daten. Zou kunnen toch? Maar nee hoor. Mooi geschreven profielen (die daar openbaar zijn!), dat wel, vol hoogdravende woorden over nabijheid en openheid en jezelf vinden, maar ze zoeken uiteindelijk toch allemaal die ene ander.

   Als ik op zoek was naar vriendschap zou ik er moedeloos van worden…

  • #1706
   Niels
   Bijdrager

   Je kunt op een datingsite of single club of single party ook gewone vriendschappen vinden. Ontmoetingswebsites waar meer aandacht is voor gewone vriendschappen naast dating zijn: http://www.vriendschapsnet.nl en http://www.50plusnet.nl Die zijn beide helemaal gratis.

   Daarnaast kan iedereen eenvoudig zelf zijn eigen ontmoetingswebsite starten. Dat is heel goedkoop. Dat kan door een keuze te maken uit de software, die ik genoemd heb op dit forum, en die te installeren op je computer. Die lijst van software-programma’s staat in de discussie: “Welkom op de nieuwe site van Zeddnet.com”, in de categorie “Informatie en mededelingen”.

   http://wp.zedd2test.com/?topic=welkom-op-de-nieuwe-site-van-zeddnet-com

   Je kunt natuurlijk ook mensen ontmoeten op een club voor hobby of sport, of door mensen aan te spreken op straat.

  • #1708
   pientje
   Bijdrager

   Dat laatste zou ik zeker verkiezen als ik op zoek was naar vriendschap. ’t Punt is namelijk niet dat er geen, of niet genoeg, websites zijn waar je in principe vrienden kunt vinden, ’t punt is dat ’t om een of andere reden gewoon niet goed werkt. Dat blijkt onder meer uit ’t feit dat elke kennismakingswebsite binnen de kortste keren overhoop wordt gelopen door partnerzoekers, of anders gedoemd is een min of meer kwijnend bestaan te lijden.

  • #1725
   skippiebal
   Bijdrager

   Het nadeel is dat hobby clubs of sport weer geld kosten. Pientje, de mensen waar ik vriendschap mee heb hebben allemaal een overeenkomst. Niet 100% maar lijkt me toch minimaal dat je iets samen gaat doen wat je beide leuk vindt.

  • #1732
   pientje
   Bijdrager

   ’t Enige dat mijn vriendin en ik allebei leuk vinden om te doen is in de kroeg zitten en praten Wat niet wil zeggen dat we niks gemeen hebben, maar die overeenkomsten zitten op zo’n diep niveau dat we ze waarschijnlijk nooit ontdekt hadden als we elkaar via ’t internet hadden leren kennen – ‘op zoek naar kroegmaatje’ had vast niet de juiste reacties uitgelokt, en ‘zijn er hier nog meer mensen die het moederschap niet of nauwelijks aankunnen’, dat zou je alleen maar hebben kunnen schrijven op een site die speciaal bedoeld was voor gemankeerde ouders.

   De beste kansen liggen denk ik op sites waar mensen zitten bij wie je open kunt zijn over wat je zelf als jouw beperking ervaart, over wat jou dwarszit en waar jij pijn aan oploopt. Of, als vriendschap zich voor jou meer afspeelt op ’t vlak van samen dingen doen, op sites waar mensen zitten die zich met dezelfde dingen bezighouden.

Weergave van 17 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.