Welke film heb jij gezien?

Welkom Forums Welke film heb jij gezien?

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 5 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #153
   Admin_Regenboog
   Sleutelbeheerder

   Welke film heb jij gezien, en wat vond je ervan?

  • #211
   free
   Bijdrager

   Ik heb een tijdje geleden de film ‘Irrational man’ bekeken en ondertussen al verschillende keren herbekeken. Het gaat over een filosofiedocent die voor de 1ste keer start aan een andere hoge school. Hij zit werkelijk psychisch en fysiek aan de grond, en noemt zichzelf op die manier ergens ook wel een existentialist. Hij is enorm su├»cidaal en durft ook te spelen met zijn leven. Aan de hand van iets wat hij gehoord heeft ‘het verhaal’ verandert zijn leven plots en voelt hij zich opleven op een hele positieve manier. Nacht en dag. Hij voelt zich plotseling bevrijd. Hij wandelt een nieuw leven binnen enkel door dat ‘verhaal’, door een moord te plegen. Het eerste deel van de film intrigeert me erg omdat ik me voel zoals hij in het 1e deel. Ik vind het super maar velen zullen het mss niet goed vinden wegens, te negatief, moord…. ik herkende de depressieve gevoelens. Voor mij was het top

  • #275
   AGFAntoine
   Bijdrager

   Paar maanden geleden heb ik Deadpool gezien. De grofheid van de humor en ook de algehele afwezigheid van serieusheid was een fijne afwisseling na al die veel te serieuze superheldenfilms van de afgelopen jaren.

  • #1065
   Timbaland
   Bijdrager

   The Circle,

   Met Tom Hanks en Emma watson, ja leuke film, over the circle, soort gemeenschap waar je mag gaan werken als je er uitverkoren voor bent. Het begint leuk met een vrouwtje die er mag werken, zij blij. Het gaat meer om de mens wat ze doen bv, als er een camera op gericht is , en dat je bv alles weet van die persoon (soort fb, alleen dan groter). Maar opgegeven moment word het tegen gebruikt, en ja dat heeft gevolgen. Da vrouwtje gaat ok met n camera lopen, en het loopt ok niet alles soepel, met alles. Ja gebeuren erge dingen enzo. Maar tis wel n intressant iets, maar wel met 2 kanten.

  • #1811
   AGFAntoine
   Bijdrager

   Gisteren heb ik de film Daglicht gezien.
   Ik vond dat ze autisme vrij goed uit deden lichten in deze film.

  • #1817
   sASkia1954
   Bijdrager

   Vorige week, op mijn verjaardag, naar “La Chana” geweest in het filmhuis. Prachtige docu over de levensgeschiedenis van een oude flamencodanseres, die nu nog af en toe optreedt zittend op een stoel. Indrukwekkend en ontroerend.

   Donderdag op tv de prachtige docu “Dancer” gezien, over de jonge balletdanser Sergei Polunin, die zichzelf in de harde wereld van het topballet tegenkomt, ondanks zijn enorme talent. De film eindigt met een filmpje wat tevens het einde van zijn danscarriere moest verbeelden. Gelukkig is hij nu toch nog met dans en een eigen dansproject in de weer, juist om te proberen bij dans ook meer met de behoeften van de de dansers rekening te houden. Zie Uit: Dancer

Weergave van 5 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.