Weekplanning maken

Welkom Forums Forum Zeddnet Community Overig Weekplanning maken

Weergave van 3 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #4563
   Anoniem
   Inactief

   Heb veel moeite om te plannen, als ik iets opschrijf voor een dag bv schoonmaken doe ik het gewoon niet.Omdat ik veel te veel vrije tijd heb moet ik echt vanalles plannen anders zit ik dagen thuis en doe ik gewoon niks.
   Zit nu te denken aan een coach die me kan helpen met het indelen van weekschema. Nu heb ik een nogal chaotische weekplanning en geen vaste dagen om iets te doen zoals cursus of vrijwilligerswerk. Dat wil ik wel zo houden, hou van vrijheid. Dus ik moet gewoon 1x in de week mijn weekplanning opschrijven en tussendoor mijn schoonmaken er tussen zetten. Daar heb ik hulp bij nodig…hoe ik dat het beste kan doen.
   Zou over een maand ong. fotocursus willen doen, ik kan dan priveles krijgen van iemand die portretfoto’s maakt en wat ik ook graag zou willen, hij is echt goed! En de lessen mag ik zelf weten welke dag hoevaak en hoelang…dus dat is mooi, net wat ik wil.
   En dan zou ik een coach willen die helpt met vanalles te plannen. Wil toch ook echt mijn eigen huishouden doen en niet laten doen door iemand.
   Misschien dat iemand ook hier mee zit, of tips heeft? Die zijn zekerrr welkom!
   Groetjes

  • #4641
   skippiebal
   Bijdrager

   Ik heb niet echt tips maar als het vies is ga ik toch echt schoonmaken brrrr
   ook al zie ik er tegenop. Eigenlijk is dat met alles zo. Een schema stoot af. Als ik bv. zin heb om iemand te zien ga ik bedenken hoe en wat te doen.
   Ik kijk gewoon waar mijn behoeften liggen en wat noodzakelijk is. Daar heb ik geen coach voor nodig.

   • Deze reactie is gewijzigd 4 jaren, 10 maanden geleden door skippiebal.
  • #4643
   Anoniem
   Inactief

   @Rose: Een coach is misschien wel een goed idee.
   Maar hoe je het ook wendt of keert: Het blijft ook dan aan jou of je je aan die weekplanning houdt. 😉
   Je geeft aan dat als je opschrijft dat je gaat schoonmaken, het gewoon niet doet.
   Een weekplanning is alleen zinvol als je je eraan kunt houden.
   Misschien kun je met een coach overleggen hoe je dat het beste kunt doen?

   Misschien kun je proberen eerst iets te doen wat je vervelend vindt (schoonmaken) en er daarna iets leuks op laten volgen (fotograferen bijvoorbeeld)?
   Dan geef je jezelf een soort “stok achter de deur”.

  • #4644
   Anoniem
   Inactief

   Bedankt voor jullie reacties Skippiebal en Sneeuwwitje! Zit al te denken om op maandag mn huishouden te gaan doen. Heb dan wel een weekplanning gekocht en daar zet ik van alles in en kijk ik elke avond in. Deze dagen zijn wel druk…deze avond naar ouderlijk huis geweest grofvuil buiten zetten met mn broer en zus, morgen weer ouderlijk huis om met z’n alle schoon te maken ook mn zus uit Belgie is er dan + donderdag weer schoonmaken daar. Vrijdag psyche bellen en zaterdag naar de kapper. En als het huis helemaal leeg en schoon is maandag worden er foto’s gemaakt voor de verkoop.
   Wel een heftig iets, het huis heb ik mn hele leven meegemaakt ook nog van mn opa geweest….en nu wordt het verkocht snik. Er komen ook allerlei dingen omhoog van vroeger, heb ik over geschreven en met mn stomme kop op fb gezet, gelukkig wel snel er weer afgehaald . nouja iig doet het me wel iets een soort van hoofdstuk dat wordt afgesloten. groetjes :zwaai:

Weergave van 3 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.