Wat is jouw favoriete muziek?

Welkom Forums Wat is jouw favoriete muziek?

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 4 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #155
   Admin_Regenboog
   Sleutelbeheerder

   Wat is jouw favoriete muziek?

  • #257
   AGFAntoine
   Bijdrager

   Mijn favoriete band is Within Temptation.

   Maar ik luister naar veel verschillende soorten muziek.
   Zo heb ik gisteren nog de CD van City to City ontvangen.

   Ondanks dat is symfonische metal wel mijn favoriete genre.

  • #464
   Anoniem
   Inactief

   Ik beluister vaak diverse muziekgenres. Een van die genres is symphonische metal, waarbij ik graag luister naar Delain. Helaas nooit live gezien, maar ik ben benieuwd naar een live-dvd die zij gaan uitbrengen. Suckerpunch, Stardust, We are the others zijn toch de bekendere nummers van Delain.

   Ik ben ook een liefhebber van Armin van Buuren, die ik wel eens ‘live’ heb gezien in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Destijds een duoset met Markus Schulz, een Duitse DJ. En een lange nacht trancemuziek.
   Armin van Buuren ft. Jennifer Rene – Fine Without You (Armin Only Imagine)

  • #480
   AGFAntoine
   Bijdrager

   [quote quote=2085]Ik beluister vaak diverse muziekgenres. Een van die genres is symphonische metal, waarbij ik graag luister naar Delain. Helaas nooit live gezien, maar ik ben benieuwd naar een live-dvd die zij gaan uitbrengen. Suckerpunch, Stardust, We are the others zijn toch de bekendere nummers van Delain.
   [/quote]

   We are the Others vind ik ook erg goed, zeker als je het verhaal achter het ontstaan van het nummer ook nog weet (zie onderaan deze pagina). Ik ben erg weg van een van hun mindere bekende nummers: A Day for Ghosts

  • #555
   Anoniem
   Inactief

   Sinds hun debuutalbum Hybrid Theory volg ik de nu-metalband Linkin’ Park ook en heb ik alle albums en een paar dvd’s. Al vind ik de laatste twee albums niet geweldig. Ook heb ik ze een paar jaar geleden ‘live’ zien optreden op het Belgische Rock Werchter. Na het tragische nieuws gisteren; frontzanger Chester Bennington pleegde zelfmoord (zie mijn bericht in Nieuws), ben ik benieuwd hoe het nu verder gaat met deze band.
   Linkin’ Park – In the End
   Linkin’ Park – Numb
   Linkin’ Park – New Devide
   Linkin’ Park – Burn it down

Weergave van 4 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.