Wat eet je vandaag?

Welkom Forums Wat eet je vandaag?

  • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 31 geneste reacties
  • Auteur
    Berichten
    • #159
      Admin_Regenboog
      Sleutelbeheerder

      Vertel in dit topic wat je gaat eten of wat je gegeten hebt?

    • #245
      star
      Bijdrager

      Weet ik nog niet, is nog afwachten. Hoef vandaag niet te kokerellen. Hihi

    • #457
      Coverl@dy2
      Bijdrager

      Ik twijfel:
      – ijsbergsla, kipfilet en bistro-krieltjes
      of
      – rijst met koolvis-filet in kreeftensaus met als versiering tomaat, ui, champignons en geraspte kaas

      Later vanavond heb ik nog een super grote mokka milkshake dus meteen na het eten geen toetje

    • #515
      Joyceoutdoor
      Bijdrager

      Heerlijke nasi eten bij vriend yum yum ..vanavond de toet ..
      zedders..smakelijk alvast

    • #738
      Joyceoutdoor
      Bijdrager

      vandaag een verrassing ..vriend kookt :)..zijn hobby..alvast smakelijk allen

    • #742
      Coverl@dy2
      Bijdrager

      Wat restanten uit de koelkast. Lulu bietst, kennelijk vind ze alles wat ik op tafel zet, lekker ………

    • #744
      sASkia1954
      Bijdrager

      Gisteren bij het nieuwe Restaurant Hartig gegeten, de opvolger van Resto VanHarte in Leeuwarden. Voor iedereen kost het nu 5 euro voor het 3-gangen dagmenu, incl koffie na.
      Dat was bloemkoolsoep, chili (in mijn geval sin carne), peer met room, en koffie na. Het was lekker (en) gezellig, al is het op een nieuwe plek en in een nieuwe setting wel wennen. Net als Zeddnet dus, haha.

      Vandaag een oude favoriet van me: veldsla/snoeptomaatjes/mozzarella/pijnboompitten/olijfolie/zwarte peper uit de molen. Met boulogne pistolets erbij en een toetje magere kwark/stukjes gedroogde abrikoos/honing toe.

      Morgen wordt het witlof, met ham, kaassaus en geraspte kaas gegratineerd in de grill. Toetje mag ik nog in de winkel gaan uitzoeken, ik denk aan een kleintje chocomousse.

      En het komende weekend wacht ik rustig af wat mijn lief verzint en kookt, iig altijd vers en gezond en bijna altijd lekker (want je kunt het een prinsesje als ik natuurlijk niet altijd helemaal naar de zin maken).

    • #1024
      Coverl@dy2
      Bijdrager

      Zooooooooow, ik had mezelf vanmorgn stooflapjes beloofd ……ze staan nu te sudderen,
      Lulu had het al snel door …..ze krijgt wel wat stukjes van het resultaat …….
      In de vriezer vond ik nog wat sperzieboontjes …..dat moet het maar doen vanavond ….

    • #1032
      Coverl@dy2
      Bijdrager

      Stooflapje was lekker …..

      Ontdekte net een leuke shop, over kaas …..hoe kan ik dat niet leuk vinden als rechtgeaarde kaaskop ????? Toch maar eens kijken of ik een leuk avondje kan
      opzetten met kaas …..

    • #1036
      Anoniem
      Inactief

      Wilde de olijven en feta opmaken, met sla. Zag in de winkel gerookte zalm liggen, wel met 35% korting. Dus eerst de zalm met gedeelte sla opgemaakt, daarna de rest.
      Zo nog chocoladevla.

      Morgen in de Aakvlaai, pannekoeken eten met bezoek. Dus al appel’s en eieren gekocht.
      De AH had keuze uit eieren, zoals Henry Ford al zei: Je mag een auto uit alle kleuren kiezen, als het maar zwart is.

    • #1037
      Anoniem
      Inactief

      @Coverlady, Heb vandaag de gerookte kaas opgemaakt.

    • #1048
      Anoniem
      Inactief

      Vandaag kapucijners op het menu vannacht laten weken en vanmorgen gekookt
      Vanmiddag maken met gebakken spekjes en een gefruit uitje er door heen gekruid met wat kerrie ijsbergsla erbij en smullen maar

    • #1055
      Coverl@dy2
      Bijdrager

      Verse spinazie
      en
      een moot zalm met honing-mosterd dressing

      als ik nog ruimte heb als toet
      zacht en luchtig framboos

    • #1077
      Coverl@dy2
      Bijdrager

      Straks 2e stooflapje en verse spinazie

      Morgen
      Chili sin carne met: chili bonen, uien, champ, paprika (oranje en geel),maïs, tomaatblokjes ….
      Ik gebruik de chilibonen uit kleine blikjes van B., niet de veel grotere zwarte bonen. Met die chili bonen kan ik nog wel overweg, die andere zijn veel te groot ….. heb er nu al zin in …….:aanvallen:

    • #1106
      Anoniem
      Inactief

      Op een pannekoekenboot gegeten met bezoek,
      vooral de kaaspannekoeken daar werd veel van gegeten.

      Dessert: chocoladevla met banaan.

    • #1108
      Reiziger
      Bijdrager

      Vandaag een keer kaaspannekoeken gegeten in goed gezelschap.
      Met een toetje: zoek de 7 verschillen en dan valt het toetje uit het pak. 🙂

    • #1222
      Anoniem
      Inactief

      Poffertjes, even opwarmen.
      Laatste beetje vla

    • #1364
      Coverl@dy2
      Bijdrager

      Er zal toch een warme hap naar binnen moeten …..raar eten vandaag …..ik heb nog:

      4-kazen ravioli
      tomatensaus
      carbonrarasaus

      restant chili sin carne in vriezer

      blikjes groente genoeg maar geen aardappels meer

      brood met salades of vleeswaren

      Omdat ik niet meteen wil omvallen, toch maar de ravioli …..ik kan er zelfs nog een wijntje bij doen, bij wijze van uitzondering dan ……

    • #1366
      Anoniem
      Inactief

      Makkelijk. Brood met beleg.
      Mogelijk thuis nog een toetje.

    • #1417
      Coverl@dy2
      Bijdrager

      Te laat om te koken, geen zin om snackbarkoerier te laten komen …..Kruising dus:
      broodje warme tartaar met lifjes en lafjes …..lekker!!

    • #1434
      Coverl@dy2
      Bijdrager

      Heb nog wat sperziebeans in de vriezer gevonden, en ook nog een filetlapje …..2 aardappeltjes er bij en dan moet het maar, het is geen haute cuisine maar wel een warm hapje …..toet: keuze uit 5 …..de bitterkoekjespudding past er wel goed bij ……

    • #1505
      Coverl@dy2
      Bijdrager

      Het eten is nog steeds een puinhoop bij me …. ik heb leuke ideeën zat maar als het gemaakt ik en ik neem en hap staat het me weer tegen …..verdwijnt in de vriezer waar het na een jaar weer uit komt om weggegooid te worden …..
      Vanavond was het plan: aardappeltje, potje wortels/erwtjes en vissticks …..het zijn alleen de vissticks geworden, met als toet yoghurt met aardbeien …..

      Wat wel goed gaat is het verse sinaasappelsap …..één keer per dag of per 2 dagen, het doet zijn werk goed en ik vind het ook nog eens lekker …..

      Ik heb een tijd al niet meer op de weegschaal gestaan, mijn gewicht boeit me niet zo lang als mijn eet-gedrag een puinhoop is …..

    • #1509
      Anoniem
      Inactief

      Een lekkerbekje (middel maat) {beter dan in Vianen},
      gebakjes (35% korting) met gratis cappuccino.

      Thuis nog een kleine pannekoek, er is gisteren 1 verbrand. Was te veel met andere dingen bezig, de eettafel i.p.v. de pan.

    • #1540
      pientje
      Bijdrager

      Vers maisbrood met roomkaas en bosbessenjam eet ik nu, en ’t is lekkerder dan taart…

    • #1559
      Anoniem
      Inactief

      lasagne

      Dessert: yoghurt, aardbeiensaus

    • #1564
      Ian
      Bijdrager

      Patat, kroket, bamischijf.
      Heerlijk. Want alweer tijden geleden.
      Met ons drietjes. Gezellig.

    • #1695
      Coverl@dy2
      Bijdrager

      Dat wordt dan toch maar de 4 kazen ravioli met rode of witte saus …..
      Toet: vanille kwark, bitterkoekjesoudding of rum-rozijnen vla . . . .

    • #1697
      Anoniem
      Inactief

      Zat bij Levenswandeling te kijken, dus ff de weg kwijt.

      broodje Shoarma, met sla erbij.

      Dessert: smaak kwark

    • #1740
      Ian
      Bijdrager

      Bami goreng, gebakken ei, zoetzuur.
      Toe: nog niet uitgeprobeerde yoghurts.

    • #1745
      Coverl@dy2
      Bijdrager

      Staat te pruttelen:

      Tomatensoep met witte bonen erbij

      Ik doe het alleen iets anders: ik pureer alles, dus ook de witte bonen voor de versiering. De toef creme fraiche laat ik wel in orde, de croutons ook.
      Het ruikt al lekker ……

    • #1777
      Coverl@dy2
      Bijdrager

      Rustig hier ……………..

      Als je niet weet wat je moet eten, dan levert de vriezer misschien nog iets op …..
      ik ga zo aan een bord snert beginnen …..beter dan alweer brood …..

    • #1822
      Anoniem
      Inactief

      Witte rijst met tjaptjoi. De garnalen heb ik er gisteren al uit gevist.

      Dessert: roomyoghurt met mango (35%)

Weergave van 31 geneste reacties
  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.