Voetbal Topic,Wat je maar kwijt wilt.

Welkom Forums Voetbal Topic,Wat je maar kwijt wilt.

Weergave van 8 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #790
   koos
   Bijdrager

   Zo nu een uurtje nog en het vrouwen voetbal begint weer met het EK.We zijn geplaatst voor de kwart finale en het begint nu echt spannend te worden.We zullen zien hoe dit afloopt.

   Dan begint de competitie in Nederland weer gauw met het clubvoetbal.Veel gekocht en verkocht bij de clubs.We zullen zien wat deze competitie gaat brengen.Wie er kampioen wordt en wie er degradeert.En natuurlijk hoe gaat het Feyenoord in de Champions leque.We zullen zien.

  • #797
   koos
   Bijdrager

   Op naar Halve FinaleNederlandse voetbalsters prachtige prestatie gelevert,door te winnen van Zweden.Op naar de Halve Finale.

  • #848
   Timbaland
   Bijdrager

   Jep,

   Vrouwenvoetbal doet het goed nu met het EK in eigen land. Ze spelen redelijk vind ik, ja het is geen mannenvoetbal ok niet het niveau maar, tis best vermakelijk om te kijken vind ik. Ook zeuren de vrouwen amper, zoals de mannen wel doen…Dat is zeker een pluspunt, en ja sommige vrouwen zien er wel leuk uit 😉 haha.

   De Competitie: Ja het begint bijna weer ja, tsja tis zoals je zegt koos, veel clubs hebben ingekocht, verkocht, en we zien wel hoe de clubs het doen in europa, vooral Feyenoord,Ajax, PSV , Utrecht en vitesse. PSV helaas, 0-1 verloren :(, maar het was ok n drama. Het moet beter vind ik, anders word het niks dit jaar weer. Ajax ja 1-1 is wel goed tgn nice, heb daar wel vertrouwen in ( Maar ben een PSVer : P ). Utrecht ja 0-0 das alleen maar afwachten. in iedergeval, de spijkers zijn geslagen, nu de koppen nog ;).

  • #977
   koos
   Bijdrager

   WK-vrouwen
   We zullen zien morgen.Maar nu al fantastisch gedaan dit toernooi Klasse.Ik zou zeggen,laat het tot een fantastisch feest uitgroeien.En dat gebeurt zeker als we morgen winnen.

  • #978
   koos
   Bijdrager

   Johan Cruijf schaal
   Ik ben blij dat de competitievoetbal er weer aan komt.En heb zin aan deze wedstrijd om de Johan Cruijf Schaal.Ik kijk neutraal.Het maakt me niet uit wie er wint.

  • #988
   koos
   Bijdrager

   Feyenoord gefeliciteerd met het winnen van de Johan Cruijff schaal.Een wedstrijd waarbij de video scheidsrechter aan te pas moest komen. Feyenoord heeft gewonnen met de strafschoppenserie na 90 minuten voetbal.

  • #1005
   koos
   Bijdrager

   Een ding is zeker.De Nederlandse vrouwen hebben de BEKER.Klasse gedaan!!

  • #1158
   koos
   Bijdrager

   Nou de heren zijn weer aan de beurt in de eredivisie.Ik heb geen wedstrijd gezien maar wel de uitslagen.Ajax mist direkt weer drie punten.Bah,de topclubs morsen steeds meer punten van kleinere clubs.Nu kan het daardoor wel spannender worden,maar ik baal er wel van.PSV doet wel goede zaken.

   En Ajax zit ook wel in een dip.Ook verloren in Europa,maar gelukkig mogen zei nog een voorronde Europa leauqe spelen.

  • #29919
   Anoniem
   Inactief

   Wat een slechte wedstrijd. Feyenoord speelt echt slecht. Ajax staat met 4-0 voor.

Weergave van 8 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.