Sander’s dagboek

Welkom Forums Sander’s dagboek

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 4 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #327
   Anoniem
   Inactief

   Hallo allemaal,

   Ik zal hier de eerste dagboek/blog schrijven over wat ik allemaal zoal mee maak in mijn leven. Allereerst ben ik aangenaam positief verrast met dit (tijdelijke) forum. Het ziet er een stuk moderner uit en in WordPress zijn met vele plug-ins vele mogelijkheden. Ik ben dan ook vol lof over de oprichters hiervan.

   Mijn eigen website over Fotografie en Wandelen draait ook al enkele jaren op WordPress en daar ben ik wel tevreden over. Als je geïnteresseerd bent in Fotografie en/of Wandelen stuur me maar een privébericht voor de link van deze website. Met hulp van het Zeddnet-team heb ik binnen mijn eigen website ook een klein forum geïntegreerd. En bekeken hoe je een nieuwe gebruiker kan registreren en ook berichten op dit forum kan zetten, zonder bij de instellingen van mij als hoofdgebruiker te kunnen.

   Dit weekend geen wandeling voor mij, omdat in huis nog veel te doen was. De kamers zijn nu beneden en boven opgeruimd, een was in de droger gedaan en een andere gewassen. Een handwasje staat ook te trekken. Strijken (één van mijn lievelingsklusjes…. not!) doe ik vanavond na een bezoekje aan mijn ouders. En even met een lapje met sop door het huis heen morgenochtend. Morgen ook trouwens een etentje na hun x-jarige trouwdag van hun.

   Ook ben ik op zoek gegaan voor passende vacatures binnen een administratie op het internet, maar helaas niet gevonden. Afgelopen week had ik met het reïntegratiebureau waar ik bij loop nog een afspraak met een ander bureau voor twee vacatures, in Rotterdam en Rijswijk. Dat bureau zou mij nog eind deze week terug bellen, maar helaas niet gebeurd. Gaan we aanstaande maandag maar achteraan.

   Via WhatsApp ook een nieuwe kennis even gesproken en een kennismakings-wandeling afgesproken. Van Schiedam naar Delft binnenkort. Ik ben benieuwd. Een eerdere wandeling was door slecht weer helaas niet doorgegaan. Dus dan een nieuwe kans.

   Tot dusver mijn dagboek, volgend weekend een nieuw verslag.

   Vriendelijke groet,
   Sander

  • #467
   Anoniem
   Inactief

   Hallo allemaal,

   Afgelopen dinsdag was een spannende dag voor mijn moeder. Bij de 2-jaarlijkse controle van haar borsten vorige maand werd zij eruit gepikt voor nader onderzoek. Het eerste resultaat was een vlekje in haar linkerborst. Hieropvolgend zijn in de afgelopen weken diverse scans (waaronder MRI-scan) van haar borsten gemaakt in het ziekenhuis. En waarvan gisteren de uitslag was. Op een schaal van 1 tot 5, had zij 4a, oftewel 80% goedaardig, 20% kwaadaardig. Borstkanker werd vooralsnog uitgesloten. Een borstoperatie hoeft ook niet gedaan te worden. Vooralsnog wel onder halfjaarlijkse controle van het ziekenhuis met een looptijd van 2 jaar. Een dag met een gouden randje, want ook iets heel anders had geconstateerd kunnen worden.

   Ikzelf kreeg een telefoontje van het bureau waar ik vorige week een kennismakingsgesprek mee heb gehad. Helaas, afgewezen met reden: te weinig ervaring. Dat had men toch ook uit mijn cv kunnen lezen? Snap zoiets niet. Op naar de volgende kans.

  • #579
   Anoniem
   Inactief

   Deze week heb ik veel in mijn tuin gedaan. Een verwilderde roos gesnoeid in mijn achtertuin en onkruid weggehaald. Vanmorgen ruim 2 uur in de voortuin gewerkt. Deze stond vol met allerlei grassen en ander onkruid. En nog niet af. Vanavond en uit de zon de rest doen. Vanmiddag boodschappen doen en een etappe van de Tour de France kijken.

   Morgen een dagje wandelen. Ik hoop dat het redelijk droog blijft. Ditmaal een wandeling van ‘De Wandeldate’, een datingsite voor singles die van wandelen houden. Voor mij de eerste keer, dus ik ben benieuwd. We wandelen van Houten-Castellum naar Culemborg; een ns-wandeling van 17 km lang.

  • #669
   Anoniem
   Inactief

   Afgelopen zaterdag dus gewandeld. Mooie wandeling door de polder gemaakt. Het ‘daten’ is voor mij op deze manier nieuw. Leuke groep mensen maar door de groepsgrootte (20 personen) niet met iedereen kunnen praten. Het viel mij ook op dat er diverse mensen al gescheiden waren en kinderen (in co-ouderschap) hadden en daar kan ik niet over meepraten.

   Zondagmiddag de laatste etappe van de Tour de France bekeken. Ditmaal met een Nederlandse winnaar, Dylan Groenewegen, van de Lotto-Jumbo ploeg. Al vele ereplaatsen behaald, maar nog niet eerder gewonnen. Nu dus wel. Leuk voor hem.

   Gisteren heb ik de Oranje-leeuwinnen tegen de Belgium Flames gezien. Wie? Juist… Het Europees voetbaltoernooi voor vrouwen in eigen land. Spannende wedstrijd, maar toch de drie punten en drie maal winst op rij behaald. Alleen wie wordt de tegenstander? Dat wordt later bekend… Duitsland, Zweden of Rusland.

   Vanochtend ben ik bij de diëtiste geweest. Niets afgevallen en niets bijgekomen. Dat had ik eerlijk gezegd wel verwacht, want tijdens de vakantie had ik al wat gesmokkeld met eten en drinken. Nu een afspraak gemaakt voor begin oktober.

  • #1200
   Anoniem
   Inactief

   Lang geleden dat ik hier iets gepost heb. Inmiddels zijn onze Leeuwinnen allang Europees Kampioen geworden en is de WK Atletiek met goud van Dafne Schippers voorbij. Vrijdag start de EK Hockey en zaterdag aanstaande de wielerronde Vuelta in Spanje. Oftewel genoeg te kijken op tv.

   Strijken, één van mijn leukste taken in het huishouden… Ik had een achterstand met strijken en heb het in 2 dagen volledig weggestreken. Heb ik weer een voorraad in de kast liggen. Vanaf deze week wil ik het elke week gedaan hebben.

   Afgelopen zaterdag heb ik met een groep gewandeld in de Amsterdamse Waterleidings Duinen. Het start- en eindpunt was op NS-station Zandvoort aan Zee. Gezellige mensen en onderweg veel bekijks, ca. 40 a 50 herten en 4 vossen gezien. Waarvan 1 vos op een meter afstand om ons groepje heen liep. Bij een strandpaviljoen nog wat gedronken en nagepraat. Wel pas tegen twaalven pas thuis.

Weergave van 4 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.