Hallo

Weergave van 4 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #4562
   LittleBear
   Bijdrager

   Hallo,

   Ik ben terug van weggeweest. Ik hou het kort. Ik was bekend onder de nickname Lonely_Wolf, maar ben nu LittleBear. Reden van de oude naam is dat ik soms associaties kreeg waar ik niet om vroeg en ook omdat ik het toch net iets té “wanhopig” vond klinken (Lonely). Ik wilde een iets meer neutrale nickname die ook bij mij past.

   Groetjes.

  • #6864
   Mod_Ian
   Moderator

   Tijdens het opschonen van het forum kwam ik dit gedateerde bericht tegen. Het verscheen nimmer in de kolom “Recente Reacties” omdat veel mensen niet weten dat ze een nieuw onderwerp aanmaakten.
   En. Daarvan. Wordt. Geen. Melding. Gemaakt….
   Je moet dus je eigen reactie plaatsen om te kunnen verschijnen in “Recente Reacties”.

   Hi there LittleBear!

  • #10469
   LittleBear
   Bijdrager

   Oeh, dat snap ik niet zo goed.

  • #10473
   Coverl@dy2
   Bijdrager

   Dat is dus alleen wanneer je binnenkomt met een nieuwe nickname. Je voorstel-verhaaltje, en daar moet je dan zelf op reageren om in de kolom rechts te komen, zodat anderen op jouw voorsteltopic kunnen reageren.
   En wanneer jij zelf ergens op reageert, kunnen anderen weer op jou reageren. Snap je het zo wel, Little Bear? En anders: gewoon uitproberen en als je er niet uitkomt het team vragen! Er bestaan geeen domme vragen!

  • #10478
   pientje
   Bijdrager

   Dit geldt voor elk nieuw topic : alleen reacties worden in de rechterkolom geplaatst, dus zolang er niemand heeft gereageerd op je topic is ’t alleen zichtbaar via het hoofdmenu, waar vaste forumbezoekers vrijwel nooit gebruik van maken. Daarom is ’t handig om zelf even een reactie te plaatsen op een nieuw aangemaakt topic.

   Gelukkig kennen we jou inmiddels allemaal tòch wel Little Bear, en weet je dat je hier welkom bent onder welke naam dan ook.

Weergave van 4 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.