en jij?

Weergave van 5 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #5761
   Anoniem
   Inactief

   ik vertel iets over mezelf en vraag daarna en jij?
   iedereen mag reageren zo vaak als je wilt, maar alleen positief en liefst jouw eigen mening
   als er niet meer gereageerd wordt kan iemand anders (of weer ik) iets over zichzelf vertellen

  • #5762
   Anoniem
   Inactief

   ik heb mezelf de vraag gesteld, wat vindt je nou echt mooi aan jezelf van buiten af te zien?

   ik vind mijn ogen heel mooi
   niet dat ze heel bijzonder zijn van vorm of kleur maar ik vind ze mooi omdat ze altijd zo ‘wakker’ staan. en ik hou van mensen met wakkere ogen. van die ogen die niets ontgaat, geen mooie bloem, geen glimlach van iemand onderweg, geen vogeltje of grapje
   ja, ik vind mijn ogen mooi.
   en jij? wat vind jij mooi aan jezelf (van buiten af te zien)

  • #5773
   pientje
   Bijdrager

   Ik hou van hoe mijn handen eruit zien. Niet mooi in de conventionele zin van ’t woord, maar wel goedgevormd. Breed, met lange en toch krachtige vingers. Zelfs de grote nagels die ik als tiener zo haatte (de enige vorm van opmaak die op onze katholieke school was toegestaan was nagellak, en die durfde ik niet te gebruiken omdat mijn ‘mannennagels’ dan nog meer zouden opvallen) vind ik tegenwoordig mooi.

   Ik heb echte makershanden vind ik zelf, en ze laten een aspect van mijn persoonlijkheid zien waar ik graag mee naar buiten kom.

  • #5785
   sASkia1954
   Bijdrager

   Ik vind mijn haar wel mooi. Nog steeds niet grijs op het eerste gezicht, maar wel met heel wat wit erin als je het een nauwkeuriger blik gunt. Aan verven doe ik niet en mijn kapster mag er twee keer per jaar een stukje afhalen en de krul er weer in terug knippen. Het is meestal wel mooi dik en glanzend en als ik het gewassen heb en zo aan de lucht laat drogen kan het prachtig krullen. Vroeger -in mijn jonge jaren- wilde ik dat allemaal heel graag, maar toen zaten er altijd snel dode punten in en piekte het zonder te krullen. Ik denk dat ik nu gezonder leef, de verzorgingsproducten beter zijn en dat mijn satijnen kussensloop er ook wel een positieve rol in speelt.

  • #5793
   Zowie
   Bijdrager

   Ik vind mijn neus mooi, eigenwijs en spits. Ik hou ook van de fijne geuren des levens.

  • #21742
   Anoniem
   Inactief

   jaren geleden werkte ik voor d wijkpost van ouderen en bezocht er een man van 84 waar ik prompt verliefd op werd (verliefdheid is er in vele vormen)
   als die man glimlachte, en dat deed hij veelvuldig naar mij, verschenen er rond zijn ogen allemaal zonnestralen, zo beleefde ik dat; zo mooi!
   tegenwoordig worden mijn ogen ook omringd door zonnestralen en daar ben ik zo dankbaar voor! en de mensen die ik ontmoet reageren er net zo blij op als ik toen op die meneer.

Weergave van 5 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.