een nieuw huis

Weergave van 4 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #2208
   Anoniem
   Inactief

   Daar is zeddnet weer maar het is net als met verhuizen
   een nieuw huis alles netjes in de verf de vloerbedekking ligt er en het behang zit er op maar het moet nog wel even wennen om alles weer te vinden en je draai te krijgen ik ga maar veel verkennen en dan komt het gevoel dat ik me hier thuis voel
   vanzelf wel weer
   maar het is niet makkelijk na een lange periode om aan het nieuwe huis te wennen

  • #2226
   pientje
   Bijdrager

   En dan zijn we tussen de ene woning en de andere ook nog eens ’n paar maanden dakloos geweest. Geen wonder dat we nu allemaal een beetje moeite hebben met dit mooie nieuwe huis;-)

   Maar wat is ’t fijn om de ene na de andere oude bekende weer te zien binnenkomen!!!

  • #2301
   Anoniem
   Inactief

   dat is waar Pientje een paar maanden zonder onderdak is een zwervend bestaan maar een huis kan alleen in een thuis veranderen door de bewoners die het sfeer en gezelligheid geven

  • #2359
   Joyceoutdoor
   Bijdrager

   Betreft een paar maand dakloos te zijn geweest hebben sommige er een vakantie aan vast geplakt..hopen dat alle oud-zedders na de vakantie ook weer binnen druppelen 🙂

  • #7470
   Niels
   Bijdrager

   Als je op Zeddnet per ongeluk inlogt met een fout wachtwoord, zie je dit: “Warning: Repeated login attempts that fail will result in a complete ban of your IP address. ERROR: Incorrect username or password. 2 attempt(s) left”

   Maar niet iedereen hier spreekt Engels. En mogelijk zijn hier ook leden met een verstandelijke beperking of concentratieproblemen. Voor die mensen zijn drie inlog-kansen voordat je een IP-ban krijgt, erg weinig.

   Een beter alternatief kan bijvoorbeeld zijn, dat je na zes inlog-pogingen tien minuten moet wachten, voordat je het opnieuw kunt proberen. Na 30 mislukte inlog-pogingen achter elkaar, krijg je dan een IP-ban. Dat is veel minder streng, en helpt toch om hackers buiten te houden.

   Daarbij kan bijvoorbeeld worden geëist, dat een wachtwoord minimaal tien karakters bevat, zowel cijfers als letters, voor extra veiligheid.

Weergave van 4 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.