Reageer op: Welkom op de nieuwe site van Zeddnet.com

Welkom Forums Forum Zeddnet Community Informatie en mededelingen Welkom op de nieuwe site van Zeddnet.com Reageer op: Welkom op de nieuwe site van Zeddnet.com

#1953
Niels
Bijdrager

[quote quote=1474]Ik vind het wel jammer dat jij na 1 dag aanwezigheid deze site al classificeert als een roeiboot πŸ™‚

[…] Van alles aan elkaar linken (verschillende systemen zonder samenwerking) lijkt mij persoonlijk geen fijne oplossing. Dan moet je dus op beide platformen een profiel aanmaken of maar hopen dat ze compatibel zijn ?

[…] als jij ons op alternatieve links/opties wil wijzen dan zijn al die plaatjes een beetje overbodig. Komt op mij nogal schreeuwerig over (al ben ik er zeker van dat dit vast jouw bedoeling niet is). Wij staan open voor suggesties maar dit komt op mij over als β€˜wat jullie nu hebben is troep en je MOET iets anders nemen β€˜(ongetwijfeld ook niet wat jij bedoelt hoor maar zo komt het op mij over).

[…] ik verwacht dat wij i.i.g voorlopig op dit platform blijven en de gebruiker niet weer weken laten wachten.[/quote]

De linkjes die ik eerder heb geplaatst in deze discussie, worden door de software automatisch weergegeven als afbeeldingen met grote letters. Ik kan dat niet helpen.

Mijn beeld van de roeiboot en de racewagen was zeker niet beledigend bedoeld. Het spijt me, dat je mijn suggesties lijkt op te vatten als onvriendelijke of dwingende kritiek. Ik probeer alleen maar iets nuttigs bij te dragen. Ik vind het heel knap, hoe de website van Zeddnet nu gemaakt is. En ik begrijp dat medewerkers van Zeddnet daar enorm veel tijd in gestoken hebben. En ik snap ook, dat het nu niet het moment is, om de data weer naar andere software over te zetten.

Maar ik hoop, dat er op dit forum ruimte is voor een opbouwende discussie over de gebruikte software. En ik denk, dat het resultaat van deze vernieuwde website later nog verbeterd kan worden, met veel minder moeite voor de ICT-ers, dan bij doorgaan met de huidige vernieuwde software van Zeddnet.

Ik denk dat Zeddnet nog beter zal functioneren dan nu, door bijvoorbeeld standaard dating-software te gebruiken, met matching op leeftijdsgroep, waar ook een forum-optie en chat-functie in zitten, plus andere mogelijkheden van social-networking software. Of door bijvoorbeeld dating-software te gebruiken, die je kunt integreren met aparte forum-software.

Meer informatie over dating-software en social-networking software:

http://www.andrewboon.com/best-dating-software-platforms/

http://alternativeto.net/software/ph7cms/

https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_social_networking_software

https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Internet_forum_software