Reageer op: Welkom op de nieuwe site van Zeddnet.com

Welkom Forums Forum Zeddnet Community Informatie en mededelingen Welkom op de nieuwe site van Zeddnet.com Reageer op: Welkom op de nieuwe site van Zeddnet.com

#1937
Niels
Bijdrager

Ik heb veel respect en dankbaarheid voor de belangeloze en ijverige inzet van de ICT-ers achter Zeddnet. Maar ik ben ook bezorgd. Je kunt van een roeiboot wel een raceauto proberen te maken, met veel toewijding en doorzettingsvermogen. Maar ideaal zal dat nooit worden. Andersom ook niet. Zo kun je ook met veel tijd en moeite proberen om WordPress weblog-software om te bouwen tot community-software met matching-opties. Maar ook dat blijft vermoedelijk altijd behelpen.

Het lijkt me veel handiger, om daarvoor bestaande specifieke forum-software of community-software te gebruiken, die goedkoop en zelfs gratis beschikbaar is. Dat soort professionele forum-software wordt wereldwijd gebruikt, en is inmiddels (na vele jaren ontwikkeling) meestal stabiel en enorm veelzijdig en gebruiksvriendelijk, en heeft vaak een eigen gebruikersforum voor ondersteuning.

In zo’n internet-forum kan Zeddnet eenvoudig een weblink opnemen naar een eigen website met specifieke dating-software, voor comfortabele individuele matching, met moderne gebruiksmogelijkheden. Of je kunt een (aantrekkelijke) Zeddnet-homepage maken, waar bezoekers naar keuze kunnen doorlinken naar deze beide software-mogelijkheden.

Bespreking van forum-software

https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Internet_forum_software/

10 Best Free Forum Software in 2016

Best Free Forum Software 2017

Top 11 Best Free and Paid Online Forum Software

Online Community Software and Platforms

Bespreking van dating-software

http://www.kevinmuldoon.com/dating-scripts/

Starting a Dating Site from Scratch for FREE – A Complete Guide

Best Dating Software 2017

Top 10 datingsite software

WordPress Dating: http://www.wpdating.com