Reageer op: Welkom op de nieuwe site van Zeddnet.com

Welkom Forums Forum Zeddnet Community Informatie en mededelingen Welkom op de nieuwe site van Zeddnet.com Reageer op: Welkom op de nieuwe site van Zeddnet.com

#1921
Niels
Bijdrager

[quote quote=1431]Dank ook voor je tip. Maar….. wij zijn geen datingsite. Daten kan uiteraard wel, en gebeurt ook via Zeddnet. Het is echter niet onze hoofddoelstelling. Daarom ligt standaard dating software niet voor de hand.[/quote]

Moderne standaard specifieke dating-software is vaak gratis, en de hosting daarvan is meestal goedkoop. Die standaard dating-software is ook zeer geschikt voor het vinden van andersoortige contacten dan liefdesrelaties.

Bijvoorbeeld vriendschappen, interesse-groepjes, hobbyclubs, reisgenoten, lotgenoten, hulpverleningscontacten, chat-contacten (privé en in groepen), mail-contacten, groepjes om samen uit te gaan, virtual communities, patiëntenverenigingen, enzovoort.

De beheerders kunnen daarbij natuurlijk precies omschrijven op de homepage, wat wel en niet de bedoeling is. En de gebruiksmogelijkheden van die dating-software kunnen door de beheerders naar keuze eenvoudig worden ingesteld.

Specifieke dating-software kan ook worden gecombineerd met afzonderlijke gratis forum-software, enzovoort.

Er zijn volgens mij wel veel deelnemers die Zeddnet nu uitsluitend of deels gebruiken als datingsite.